”Det er blevet lettere at ændre størrelsen på et rum, og vores forventninger i forhold til at få større fleksibilitet i vores indretningsmuligheder er helt klart indfriet. ”
John Lund, Bygherrerådgiver Ejendomme Silkeborg Kommune
Læs mere her

Arkitekt service

Information nøjagtigt tilpasset arkitekters behov for ”know-how”.​

Information nøjagtigt tilpasset arkitekters behov for ”know-how”.

I forbindelse med indretning, nybyg eller renovering af eksisterende botilbud og ældrecentre, er det en væsentlig forudsætning, at man vælger at imødekomme økonomiske løsninger der bidrager til forbedret drift og større tilgængelighed for skiftende beboere med skiftende behov

Ropox har en stærk vision om at forbedre hverdagen for mennesker med nedsat funktionsevne og deres hjælpere, og vi er i tæt dialog med arkitekter og byggerådgivere.

Med vores mange års engagement og erfaring inden for fremtidens højteknologi har vi stor fokus på at kunne tilbyde den nyeste viden inden for indretningsrådgivning. Vi tilbyder højt specialiseret , gratis rådgivning om indretning og opdaterede tegneprogrammer i Revit og DWG kan hentes gratis på alle vores produkter.

Find mere information i menuen til højre

kontakt_os.jpg

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Send en mail eller ring til os.

Det komplette baderumskoncept

Det senest tilføjede produkt til vores baderumsserie giver et trygt, hygiejnisk og behageligt toiletbesøg. Designet med en innovativ tilgang og et fokus på fleksibilitet, derfor kan toiletløfteren tilpasses alle typer af mennesker, situationer og behov. Toiletløfteren kan let og ubesværet løfte eller sænke en person i den perfekte siddende eller stående stilling.