Gripo støttestang

giver ekstra støtte og tryghed

Gripo er en støttestang, der gør hjemmet mere trygt for mennesker med behov for ekstra støtte. Den fleksible støttestang kan nemlig sættes op i alle boligens rum, så brugeren får ekstra støtte lige netop der, hvor de har brug for det. Samtidig er den nem at montere og flytte, fordi det ikke kræver værktøj.
”Gripo er et godt hjælpemiddel til selvstændige forflytninger."
Janni Klitgaard Bertelsen
Ergoterapeut
Se her en ergoterapeuts erfaringer
Mere frihed | Lettere hverdag | Mere selvhjulpen | Øget selvværd | Højere livskvalitet
Her kan du læse hvordan brugerne føler sig mere sikre, når de forflytter sig alene. Gripo giver dem mere tryghed, sikkerhed og uafhængighed i hverdagen.

Se og hør Janni fortælle meget mere her.

Gripo Støttestang

Solid og fleksibel støtte i alle boligens rum

Gripo er designet til at give en bruger ekstra støtte, når han eller hun bevæger sig rundt. Den er let at montere og kræver ikke brug af værktøj, så man kan have den klar til brug på ingen tid. Støttestangen kan bruges i alle rum og fås også i en ekstra lang udgave.

Tilpas Gripo støttestangen til individuelle behov

Gripo støttestangen er solid og fleksibel, og den kan bruges alene eller med forskelligt tilbehør som galgegreb eller tohåndsgreb. Den er perfekt til at hjælpe brugeren med at rejse sig fra en stol eller seng eller ved forflytning mellem toilettet og kørestolen. Den kan også bruges som støttegreb i soveværelset, på toilettet eller i entréen.

En støttestang med et diskret og enkelt design

Gripo støttestangen er ikke kun funktionel, men også stilfuld og moderne. Den er lavet af stærke og holdbare materialer, der sikrer lang holdbarhed, og dens enkle design gør den til en diskret tilføjelse til hjemmet.

Gripo gør boligen mere sikker

Gripo er den perfekte løsning til brugere, der har brug for ekstra støtte og tryghed i dagligdagen. Bestil en Gripo støttestang på prøve i dag og se, hvordan den gør brugere mere trygge og uafhængige i hjemmet.

Få friheden til at klare dig selv

Med mere end 60 års erfaring er vi blandt verdens førende inden for produktion af hjælpemidler og møbler til handicappede og udstyr til ergo- og fysioterapeutisk genoptræning.
Vi er anerkendt og værdsat for vores høje kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed.