Om Ropox

Frihed til trygt at klare sig selv

Vi ønsker, at mennesker med nedsat funktionsevne skal have en lettere hverdag med højere livskvalitet, øget selvværd og frihed til trygt at klare sig selv.

Samtidig skal deres hjælpere have et optimalt arbejdsmiljø, så arbejdet lægges dér, hvor det gør allermest gavn. Sådan har målsætningen lydt siden Ropox’ grundlæggelse i 1962. 

I dag er vi er blandt verdens førende specialister inden for produktion af hjælpemidler og møbler til handicappede. Vores produkter er anerkendt og værdsat over hele verden for høj kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed.

Vi tænker verdensmålene ind i flere og flere af de ting, vi gør i vores virksomhed. De er et godt udgangspunkt for at italesætte bæredygtighed i en global kontekst.

I 2020 blev vi en del af AddLife, der er en børsnoteret svensk koncern og en af de førende aktører inden for life science. Det har givet os et endnu større og stærkere netværk af partnere, der har specialiseret sig i at udvikle produkter og services til både den private og offentlige del af sundhedssektoren.

Ropox beskæftiger i dag omkring 60 medarbejdere og er repræsenteret i fire verdensdele.