Handicap håndvaske

Herunder kan du se vores udvalg af håndvaske til handicappede

Et badeværelse med handicapvenlige hjælpemidler gør hverdagen nemmere hjemme og i professionelle rum som hospitaler og plejecentre for handicappede og deres plejepersonale. Håndvaskene er designet med en sokkel på siden, som giver siddende brugere plads til benene under vasken, og gør det muligt at nå vandhanen.

Du kan nemt justere håndvaskens højde så den passer til siddende og stående brugere. Højdejusteringen gør vasken velegnet til personer i kørestol og plejepersonale.

Håndvaske til funktionshæmmede i hjemmet

Forskellige målgrupper kræver forskellige løsninger. Hvis du for eksempel leder efter en håndvask i høj kvalitet til private hjem kan du med fordel tage et kig på Support-modellen. Og hvis du leder efter en løsning, der også kan bruges i andre miljøer, er det også muligt at installere andre typer håndvaske til funktionshæmmede og ældre.

En håndvask, der gør dig mere selvhjulpen

Brugere med begrænset mobilitet kan have brug for ekstra støtte i badeværelset for at kunne gennemføre deres personlige plejerutiner selvstændigt. Med de rette hjælpemidler kan de gøre mere for sig selv. Det gør hverdagen nemmere, øger livskvaliteten og frigiver tid til plejepersonalet til at tage sig af andre opgaver.

For brugere med særlige behov er det vigtigt, at hjælpemidlerne i badeværelset gør rummet sikkert. Kombinationen af ​​vand og glatte fliser øger risikoen for at falde. Løsningerne i badeværelset skal forhindre faldulykker og gøre badeværelset et sikkert sted at opholde sig.

Højdejusterbar håndvask til støtte for brugeren

Først og fremmest skal en håndvask være nem at bruge, men også tjene som støtte for brugeren. Vi tænker dette ind i designet af alle vores håndvaske: Brugervenlighed og sikkerhed.

En handicapvenlig håndvask til små badeværelser

Nogle gange er der kun begrænset plads i et badeværelse, og så er det vigtigt, at håndvasken har en praktisk størrelse og ikke fylder for meget. Samtidig skal håndvasken opfylde specifikke krav for at være handicapvenlig, når det skal benyttes af funktionshæmmede personer.

Håndvaskene er designet med enkelhed i tankerne. De har et elegant, simpelt udseende, mens alle funktioner er specifikt designet til personer med særlige behov. De har en størrelse som matcher små badeværelser.

Som alle andre ROPOX-produkter er håndvaskene testet og certificeret i henhold til alle relevante ISO-standarder. Det er din garanti for, at håndvasken er holdbar og pålidelig i årevis.

Ropox Håndvaske

Swingline

Ropox Håndvaske

Standardline

Ropox Håndvaske

Slimline

Ropox Håndvaske

Supportline

Ropox Håndvaske

Adaptline

Ropox Håndvaske

Quick Håndvask