Pusleborde til børneinstitutioner

Oversigt over højdejusterbare pusleborde til børnehaver og vuggestuer

Et højdejusterbart pulsebord, der er sikkert og komfortabelt for både børn og voksne

Der kan være mange løft under en typisk dag for plejepersonale i vuggestuer, børnehaver og andre børneinstitutioner. Indretningen af institutionen bør være organiseret på en måde, hvor plejepersonalet kan undgå tunge løft. En måde at gøre dette på er at bruge højdejusterbare skifteborde og pusleborde.

Plejepersonalet undgår fysiske belastninger ved at løfte børnene op på puslebordet. Den ergonomiske form og højdejusteringen giver forbedret arbejdsstilling. Den unikke form gør det mere sikkert og nemt at bruge puslebordet. Derudover ligger børnene sikkert og komfortabelt på den bløde madras. Ved at placere løfteenheden på væggen bag en diskret, hvid dækplade, er pladsen under puslebordet blevet frigjort, så bordet er nemt at justere op eller ned efter behov.

Sikkerhed for børn og voksne ved brug af puslebord

I institutioner er det vigtigt, at sikkerheden er i orden, og ROPOX højdejusterbare pusleborde kommer med en indbygget sikkerhedsstop. Sikkerhedsstoppet stopper puslebordet øjeblikkeligt, hvis det møder modstand, når det sænkes eller hæves. Bordhøjden kan kun justeres, når objektet, der er i vejen, fjernes. Det giver både personale og forældre ro i sindet, fordi risikoen for klemskader elimineres.

Hvis du har brug for yderligere sikkerhedsforanstaltninger, kan du vælge mellem forskellige puslebordsmodeller og tilbehør. Først og fremmest kan du beslutte, om du foretrækker skiftebordet med eller uden integreret vaskesøjle. Modellen med vaskesøjle har en ergonomisk form, der bøjer sig lidt indad. Modellen uden vaskesøjle er lidt mindre og er velegnet til mindre lokaler eller hvis en vaskesøjle allerede er installeret.

Et brugervenligt, ergonomisk og højdejusterbart skiftebord

Når man skifter et barn, kan man sænke puslebordet til dets minimumshøjde, hvor barnet selv kan klatre op på bordet. Efterfølgende kan plejepersonalet hæve bordet til en komfortabel arbejdshøjde.

Plejepersonalet behøver ikke at løfte og bære barnet op på børnebordet. I et job, hvor der kan være mange løft i løbet af en dag, er det en fordel for arbejdsmiljøet og de ansattes helbred, at de tunge løft kan undgås.

Tilpas puslebordet til dine behov

Du kan også bruge kurvene under bordet, hvis du har brug for mere opbevaringsplads ved hånden. At holde de nødvendige ting inden for rækkevidde gør det muligt for plejepersonalet at få det, de har brug for til skiftning uden at tage deres opmærksomhed fra børnene.

Hvis de yngste børn har brug for ekstra hjælp til at komme op på børnebordet, kan du placere en lille, robust trappe ved siden af bordet. Trappen er designet med store, skridsikre trin, som er sikre og nemme at bruge for børnene.

ROPOX PUSLEBORDE

ROPOX PUSLEBORDE