Vi belønner dem, der gør en forskel

Ropox arbejder aktivt for at skabe bedre vilkår for mennesker med nedsat funktionsevne og deres hjælpere.
Blandt andet har vi siden 1989 hvert år doneret Ropoxprisen, som er et legat på 25.000 kroner til en ergoterapeut, der har ydet en speciel indsats for ergoterapifaget.

Enhver ergoterapeut eller gruppe af ergoterapeuter kan indstille en kollega til Ropoxprisen. Indstillingen sendes til Ergoterapeutforeningen på Nr. Voldgade 90, 1358 København K. Her gennemgår foreningens næstformand samt to praktiserende ergoterapeuter indstillingerne og finder den rigtige modtager af prisen. Ropox er ikke med til at udvælge prismodtageren. Legatet er på 25.000 kroner

Ropox prisvinder 2018 Ergoterapeut Line Juhl Team leder Vejen Kommune

Kæmpe for det man tror på……

”Jeg er stolt af, at jeg har holdt terapeutfanen højt og kæmpet for at sætte BASH (Bevar en Aktiv og Selvstændig Hverdag) på dagsordenen for at sikre, at borgerne i kommunen får bevaret en aktiv og selvstændig hverdag” siger Line Juhl.

Hun blev overrasket, da næstformand Lotte Lagoni ringede til hende ud af det blå for at fortælle, at hun havde vundet prisen.

”Det er et kæmpe klap på skulderen. Det giver også et boost i hverdagen – det nytter faktisk noget at kæmpe for det, man tror på” siger hun.

Ropoxprisen

Lotte Lagoni, næstformand i Etf, Prisvinderen i midten og Tommy Jensen, adm.dir. i Ropox.
Foto: Heidi Lundsgaard

Uddrag af Clara Leck Bachmann artikel. Læs hele artiklen her.