Det innovative og multifunktionelle bord

Gå ikke glip af alle de muligheder Ropox 4Single kan give. Det er både fleksibelt og multifunktionelt. Hvilket andet møbel kan bruges til både arbejds-, spise- eller køkkenbord? Eller som et mini køkken?

Der er faktisk uendeligt mange muligheder

I dag er fleksibilitet afgørende, når man designer boliger og bygninger, og det betyder, at alsidige produkter er mere populære end nogensinde før. Ropox 4Single-bordet er præcis sådan et produkt, og derfor er der stor efterspørgsel på det.

Men hvorfor er 4Single-bordet så godt? Det enkle og fleksible design gør, at du kan bruge bordet som et mobilt bord i køkkenet, som spisebord eller på institutioner, hvor der er behov for mere bordplads.

Vi har stor ekspertise og erfaring i at rådgive om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov, og vi hjælper meget gerne med ideer og inspiration.

kontakt_os

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Send os en mail eller ring til os.

Find inspiration her

Se det eksklusive multifunktionsbord brugt til en lang række forskellige formål. Et moderne og stilrent design, der matcher nutidens og fremtidens boliger.

I nedenstående præsenterer vi forskellige måder at bruge vores 4Single bord på.  Det er muligt her at læse lidt mere om vores 4Single brugt i køkkenet eller i andre rum. Kig og bliv inspireret.