Det siger kunderne

”Med toiletløfteren er det meget nemmere at flytte en stående bruger til toilettet. Den hjælper både med at løfte og sænke, ligesom den også kan foretage forflytninger i en glidende bevægelse. Højden skal blot tilpasses den enkelte bruger.

Den er også med til at skabe et bedre arbejdsmiljø for vores plejepersonale, fordi brugerne har et mindre behov for hjælp ved forflytninger.”

Karin Pia Stigfeldt Teamleder og sygeplejerske i Næstved Kommune

“Armstøtter der er udformet med en højdeændring i fronten af armstøtten. Denne udformning kan hjælpe borgeren med at rejse sig.”

“Ropox produkter er vurderet til at være billigere end tidligere diskuterede løsninger.”

“Ropox svingbar håndvask giver den, for personalegruppen, fornødne og gode fleksibilitet i forhold til brug og arbejdsgange.”

“Håndvasken monteres via beslag på væggen. Beslaget afdækkes med kappe og beslag går ikke helt til gulv, hvilket er en fordel i forbindelse med rengøring.”

Arkitekterne Johansen og Rasmussen Sønderskovhus plejeboliger i Lystrup

“Borger oplever høj grad af selvhjulpenhed i Ropoxs baderum.”

“Medarbejderen kan komme til på begge sider af toilettet.”

“Fordel for medarbejderen, at der ikke er ben på toiletstøtterne.”

“Der er flere fleksible muligheder til forskellige borgeres behov, fx. flytbar vask og armatur.”

“Medarbejderen oplever at borgeren bliver mere selvhjulpen, når der er greb at tage fat i rundt i hele badeværelset”

“Den fleksible mulighed i at vasken kan svinges hen, så borgen kan sidde på toilettet og benytte vasken, er en fordel for de borgere der hurtigt udtrættes. De kan blive siddende og derved nedsætte antallet af forflytninger.”

“Nemmere adgang til håndvasken (Svingbar vask).”

Praktiske erfaringer fra Rehabiliteringscenter Indre By Østerbro

“Vasken fra Ropox kan svinge 180 grader, derved er det muligt at optimere pladsen ved at skubbe vaksen ind til siden, og ligeledes placere den i den ønskede position når den skal benyttes. Vaskens form gør, at det er muligt for både borgere og personale at benytte den fra flere sider. Derudover er det muligt at hæve og sænke vasken for at tilpasse til den enkelte bruger.”

“Medarbejderne synes, at det er en fordel at vasken kan indstilles til den enkelte borger. Vasken er nem at flytte for både borger og personale, og personalet bruger vaskens funktioner hos borgerene (svingbar vask).”

“12 ud af 13 medarbejdere oplever at det er lettere at komme rundt på badeværelset efter at den svingbar vask er blevet sat op (svingbar vask).”

“4 ud af 5 medarbejdere oplever at deres arbejdsstillinger er blevet bedre efter den nye vask er blevet sat op (svingbar vask).”

“Medarbejderne mener at borgerne bliver mere selvhjulpne ved at bruge vaskens funktioner (svingbar vask).”

“4 ud af 5 medarbejdere oplever at plejen tager kortere tid ved brug af den svingbar vask.”

“Vasken giver mere plads på badeværelset og det er lettere at komme rundt efter at vasken er blevet sat op. Dette har forbedret det fysiske arbejdsmiljø. Der er mere plads til forflytninger, og er færre yderstillinger, mindre gulvnært arbejde og mindre vrid i kroppen (Svingbar vask).”

“Beboerne er rigtig glade for den svingbar vask. Kan selv nå tingene på badeværelset. Mere plads i forbindelse med bad.”

“Borgeren kører selv ud og laver lidt på badeværelset, mere selvhjulpen, børster tændere, barbering ect., vedligeholder funktionsniveau.”

“På baggrund af analysen konkluderes det at opsætningen af den nye vask har en postiv effekt på det fysiske arbejdsmiljø og at kognitivt velfungerende borgere kan blive selvhjulpne/vedligeholde funktionsniveauet ved at bruge vasken (svingbar vask).”

Afprøvning på Overlundsgården Kildedalscenteret og Klosterhaven

 

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Send en mail eller ring til os.