Fleksible undervisningsborde understøtter ønsket om at være en levende skole i udvikling

Christianshavn Skole er en folkeskole med cirka 800 børn fra børnehaveklasse til 9. klasse og cirka 100 ansatte. Skolen bliver derudover også brugt til aftenskole, fritidshjem og andre fritidstilbud for bydelens borgere og foreningsliv.

Der er derfor behov for fleksible løsninger, der kan leve op til skolens vision om at være en levende skole i udvikling, og også rent praktisk kan være mobile, højdejusterbare og anvendes til en række forskellige formål.

Skolen valgte ROPOX 4Single stel til nogle af deres specielle undervisningsborde, fordi grundtanken bag stellet netop er fleksibilitet. Her kunne skolen selv vælge både størrelse og bordplade, samtidig med at de fik borde, der dels har en ekstrem god holdbarhed og dels har de funktioner, der gør det brugervenligt i dagligdagen, som for eksempel at de er højdejusterbare og nemme at flytte.

Med 4Single stellene fik Christianshavn Skole moderne bordløsninger, der ubesværet kan tilpasses skolens elever, lærere og andre brugere, så de får den bedst mulige hverdag.

Billedgalleri fra stedet