Nye, ergonomiske pusleborde giver et bedre arbejdsmiljø samt en tryggere hverdag

Børnenes Univers Grindsted Syd samler fire daginstitutioner, der hidtil har holdt til på forskellige matrikler. Den nye institution dækker således både over en børnehave med plads til 130 børn, en vuggestue med plads til 28 børn og en afdeling for op til 12 børn med særlige behov. Huset er bygget, så de forskellige afdelinger hænger sammen via glasdøre og med egne indgange. De kan således både lukke døren ind til sig selv og åbne op, alt efter hvad behovet er i øjeblikket.

Institutionen har klare mål omkring både børnenes og personalets sikkerhed og trivsel, og derfor var ROPOX pusleborde oplagte at installere, da de skulle udskifte til nye.

De nye, ergonomiske ROPOX pusleborde er højdejusterbare og kan sænkes så langt ned, at børnene selv kan kravle op på bordet. Det skåner ikke kun medarbejderne for tunge og gentagne løft i løbet af arbejdsdagen, men det understøtter også institutionens ønske om at hjælpe børnene til at deltage aktivt i de daglige gøremål.

Udover at forbedre personalets arbejdsforhold, så giver det også større sikkerhed og tryghed i hverdagen, fordi de nye pusleborde har et indbygget sikkerhedsstop. Det betyder, at hvis der kommer noget i klemme, mens bordet hæves eller sænkes, så stopper bordet øjeblikkeligt og letter trykket, så man kan fjerne det, der er i klemme.

Puslebordene har et rengøringsvenligt design med afrundede kanter og hjørner, og bordets udformning sikrer optimal brug af puslepladsen. Det giver nemlig den bedste oplevelse for både børn og voksne, der har sin gang i Børnenes Univers.

 

Billedgalleri fra stedet