Ropox Kitchen solution at private home

Udfordring
Danny Motleys liv ændrede sig dramatisk efter en cykelulykke, som resulterede i en alvorlig skade på niveau C3 og C4 i rygmarven og efterfølgende
bandt ham til en kørestol. Da han efter fire måneder på hospitalet vendte hjem, stod det hurtigt klart, at Danny og hans families hjem ikke var egnet til en person med betydelige begrænsninger i mobiliteten. Situationen var presset, og familien kastede sig ud i en intens søgen efter et nyt hjem i deres lokalområde.

”Efter ulykken føltes vores hjem som en ren forhindringsbane,” fortæller Danny.

Strategi
Da Danny og hans familie fandt de en traditionel bungalow, der var et perfekt udgangspunkt for at skabe et kørestolsvenligt hjem, kunne de endelig ånde lettet op og indstille boligjagten. Danny spillede en aktiv rolle i ombygningen af huset og brugte sin baggrund i byggebranchen til at sikre, at det nye hjem opfyldte familiens mange forskellige behov. Under renoveringen, som blev udført i tæt samarbejde med ergoterapeuter og sagsbehandlere, blev Danny opmærksom på mulighederne med ROPOX’s køkkenløsninger.

”De justerbare bordplader var nøglen til at generobre køkkenet” fortæller Danny.

Løsning
ROPOX’s innovative løsninger spillede en central rolle i at transformere familiens nye køkken til et rum, hvor Danny kunne genvinde sin uafhængighed og deltage i familielivet. Installeringen af en elektrisk hæve-sænke køkkenbordplade med integreret vask og kogeplade, særligt designet til kørestolsbrugere, gør køkkenet tilgængeligt og sikkert for alle og har været med til at genoplive Dannys passion for madlavning. De højdejusterbare bordplader, der fås i både elektriske og manuelle versioner, er designet til personer med nedsat mobilitet og gøre de daglige køkkenopgaver til en god og sikker oplevelse for alle i familien.

”ROPOX’s design betød, at vi ikke behøvede at vælge mellem funktion og æstetik” fortæller Dannys kone.

Resultat
Valget af ROPOX’s højde justerbare køkkenbordplader gav Danny mulighed for igen at være sammen med sin familie og genvinde en følelse af uafhængighed i sit hjem. Løsningen imødekom ikke kun Dannys behov, men understøttede hele familiens hverdag og gjorde det muligt for dem at fungere som en fælles enhed. Friheden og tilgængeligheden, som ROPOX’s produkter giver, har været skælsættende for Danny og hans kone, der har modtaget stor ros for løsningen og anbefaler den helhjertet til andre i lignende situationer.

”Vores hus føles nu, som om det virkelig er vores fælles hjem” fortæller Dannys kone.

Billedgalleri fra stedet