Køkkenborde til handicappede

Oversigt over højdejusterbare systemer, som vi tilbyder til køkkenborde

Smarte køkkenborde til handicappede

Ved at parre Ropox Connect-app’en med dit Ropox-produkt via Bluetooth trådløs teknologi, giver app’en dig mulighed for at indstille dine Ropox-produkter til en bestemt højde, så du kan deltage i daglige rutiner og minimere uhensigtsmæssige siddestillinger. Derudover kan du med app’en indstille højden, så bordet altid passer til behovet.

Højdejusterbart køkkenbord med plads til kørestol

Forbedring af adgangen for mobilitetshæmmede personer i et køkken kræver fleksible løsninger. Med et højdejusterbart køkkenbord og ved at fjerne køkkenelementer i bunden, får siddende brugere plads til kørestolen under bordet. Det gør det muligt at nå vandhanen og bruge ​​komfuret. Juster højden med styrepanelet, en styreenhed eller en fjernbetjening. Styreenheden er tilgængelig med en nøglelås, der låser styreenheden efter en valgfri tidsperiode. Det sikrer, at kun autoriserede personer kan bruge højdejusteringen, hvilket er særligt interessant f.eks. skoler og andre miljøer, hvor flere brugere har adgang til bordet.

Højden kan også nemt justeres med et lille håndtag, som du kan montere på bordets forreste kant. Når håndtaget er i brug, skal du kun dreje det et par gange for at indstille bordet til den ønskede højde. Det manuelle løftesystem passer til stort set alle typer køkkenbordplader, og egner sig derfor til både private brugere og professionelle.

Elegant køkkenbord i høj kvalitet

Et køkken designet til personer med nedsat funktionsevne har ofte et lidt kedeligt, institutionelt udseende. Ropox produkterne er designet med et moderne, tidløst udseende. Selvom et køkken bruger moderne hjælpemidler og velfærdsteknologi, bør det stadig se pænt og elegant ud. Derfor er alle installationer og ben under køkkenbordpladen skjult bag dækplader, som gør systemet rengøringsvenligt. Hvis du ønsker, at dækpladerne skal matche resten af ​​køkkenindretningen, kan du bestille dem i flere farver.

Sikkerhed og holdbarhed

Sikkerhed er nøgleordet i et handicapvenligt køkken. Og når der er højdejusterbare løsninger, er der altid risiko for, at genstande bliver klemt. Bordet kan måle om det klemmer på noget, og hvis det identificerer hårde genstande, stopper bordet og letter trykket.

Du kan også tilføje et sikkerhedsstop under bordpladens forreste kant. Sikkerhedsstoppet registrerer modstand, f.eks. hvis benene klemmes, når bordpladen sænkes. Hvis der måles modstand, stopper bordet og letter trykket, så du kan fjerne den del eller genstand, der er i vejen.

Et køkkenbordramme, du kan tilpasse efter individuelle behov

Rammen har lodrette ben og vandrette støttearme. De robuste støttearme holder køkkenbordpladen stabil og fast, og resultatet er et elegant flydende køkkenbord med maksimal fleksibilitet.

Rammen er nem at montere. Den er monteret på væggen, og hvis du ønsker den på en ikke-bærende væg, kan du tilføje støttefødder for ekstra stabilitet til køkkenbordet.

Der er aldrig to køkkener, der er helt ens. Derfor kan rammen tilpasses efter dine specifikke behov og krav. Ropox Connect-app’en giver dig endnu mere fleksibilitet ved at give dig mulighed for at styre og tilpasse rammen fra din smartphone eller tablet.

KØKKENBORDE

Flexiplus

KØKKENBORDE

Flexielectric

KØKKENBORDE

Fleximanual

KØKKENBORDE

Flexicorner

KØKKENBORDE

Flexi basic