Køkkenskabe til handicappede

Oversigt over højdejusterbare systemer, som vi tilbyder til køkkenskabe

Højdejusterbare overskabe til køkken

Når et køkken skal skabes til ældre eller personer med nedsat fysisk kapacitet, er det en fordel at bruge højdejusterbare overskabe for at gøre det nemmere for brugeren at nå indholdet i skabet.

Køkkenskabe handicapvenlige køkkener

For personer med begrænset mobilitet, f.eks. kørestolsbrugere, kan det være udfordrende at bruge et køkken, medmindre det har integrerede og intelligente løsninger, der gør de forskellige dele af rummet tilgængeligt for dem.

I vores sortiment finder du både overskabe, der er højdejusterbare – enten manuelt eller elektrisk – og overskabe, der er højdejusterbare og kan trækkes ud fra væggen for at komme tættere på brugeren. Diagonal er et løftesystem, der er udviklet til personer med begrænset mobilitet, og det giver ældre og handicappede personer fleksibilitet og frihed til at bruge køkkenet på lige fod med alle andre. Du kan også finde en løsning, hvor skabene bliver hvor de er, mens hylderne er højdejusterbare.

Køkkenskabe til handicappede og kørestolsbrugere

Vores skabe og enheder er designet med tilgængelighed for øje. For eksempel er der i tilfældet med VertiElectric, selv når skabet er sat til den laveste position, stadig plads tilgængelig på arbejdsbordet til køkkenredskaber. Det er en fordel for kørestolsbrugere, da de kan bruge køkkenet uden at blive begrænset af de fleksible skabe.

Der kan være behov for at skabe fleksible køkkener både i private hjem og beskyttede boliger, men også skoler og plejehjem bruger løftesystemet for at give folk muligheden for at blive så selvhjulpne som muligt.

KØKKEN OVERSKABE

KØKKEN OVERSKABE

Vertielectric

KØKKEN OVERSKABE

Vertiinside

KØKKEN OVERSKABE

BÆRINGER