Mobile skiftelejer og bruselejer

Højdejusterbare løsninger, der gør personlig pleje komfortabel, bekvem og hygiejnisk

Voksen skifteborde til handicappede

Ropox skifteborde til handicappede er designet til at give sikre, trygge og komfortable løsninger for personer med handicap og mobilitetsnedsættelser. Disse mobile skifteborde og plejebænke henvender sig til både børn og voksne, hvilket sikrer fleksibilitet og bekvemmelighed i personlige plejerutiner. Udvalget af voksen skifteborde er skræddersyet til at imødekomme specifikke behov. De flytbare skifteborde til handicappede tilbyder større fleksibilitet, mens de mobile bruseborde forbedrer hygiejne og brugervenlighed. Skiftebordene er kendt for deres kvalitet og pålidelighed, hvilket gør personlig pleje lettere og mere effektiv for både plejere og brugere.

Skiftelejer egnet til ældre og børn

Ropox skifteborde til handicappede er designet til at imødekomme behovene hos både ældre og børn, og sikrer sikkerhed, komfort og brugervenlighed. Deres robuste konstruktion sikrer, at de kan bære vægt op til 220 kg, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af brugere. Sengene kan sænkes til en højde, der er let tilgængelig for børn, og hæves for at imødekomme behovene hos ældre brugere. Derudover fås sengene i forskellige størrelser, der spænder fra 120 cm til 210 cm i længde, hvilket gør dem alsidige nok til at passe til forskellige brugerkrav og rumkonfigurationer. Inkluderingen af sengeheste giver et ekstra lag af sikkerhed, forhindrer fald og sikrer, at brugerne forbliver sikre under skift eller brusebad.

Højdejusterbare skiftelejer til private og offentlige rum

En af de fremtrædende funktioner ved de tilgængelige skifteborde og plejebænke er højdejusterbarheden, som gør det muligt for plejere at indstille sengen i en optimal arbejdshøjde, hvilket reducerer risikoen for rygbelastning og gør overførsler glattere.
Denne funktion minimerer fysisk belastning og maksimerer komforten, idet den tilgodeser både kørestolsbrugere og stående plejere. Plejere kan udføre deres opgaver uden at skulle bøje sig eller strække sig akavet, hvilket betydeligt reducerer risikoen for rygskader og andre muskel- og skeletproblemer.
De justerbare stropper sikrer, at brugeren er fastspændt sikkert, hvilket forhindrer utilsigtede fald og giver plejere ro i sindet.

Ergonomisk designede skiftelejer til brugere og plejere

Plejere spiller en afgørende rolle i at give komfort og støtte til brugere, og deres velbefindende er lige så vigtigt.
Ropox mobile skifteborde er ergonomisk designet til at imødekomme plejernes behov, hvilket sikrer, at deres opgaver er mindre belastende og mere behagelige. Nøglefunktioner inkluderer justerbar højde, rigelig arbejdsplads og let tilgængelig opbevaring, som alle bidrager til en mere effektiv og komfortabel plejeproces. Bordets ergonomiske design inkluderer afrundede kanter og polstrede overflader, som øger sikkerheden og giver et behageligt miljø for både brugeren og plejeren.
Ved at prioritere plejernes komfort og sikkerhed hjælper Ropox skifteborde med at skabe et mere støttende og effektivt plejermiljø.

Hvorfor vælge skiftelejer fra Ropox?

Ergonomisk design

Gennemtænkt designet med justerbar højde, afrundede kanter og polstrede overflader for at øge komforten og reducere fysisk belastning for plejere.

Pålidelighed

Bygget med materialer af høj kvalitet og robust konstruktion, hvilket sikrer langvarig ydeevne, pålidelighed og et sikkert arbejdsmiljø.

Forbedret forhold

Forbedrer den samlede plejeoplevelse ved at skabe et komfortabelt, effektivt og støttende miljø for både brugere og plejere.

Nem vedligeholdelse

Designet til nem rengøring og vedligeholdelse, hvilket sikrer fremragende hygiejne og reducerer den tid og indsats, der kræves til vedligeholdelse.

Ropox Højdejusterbar Skiftelejer