Hæve-Sænke Pusleborde

Højderegulerbare pusleborde: Godt for arbejdsmiljøet og trygt for børnene

Højderegulerbare pusleborde til vuggestuer og børnehaver

Personalet i vuggestuer, børnehaver, specialskoler og andre børneinstitutioner har en travl hverdag, når der skal passes på de små, og det er vigtigt, at de får de allerbedste arbejdsbetingelser, når børnene skal pusles. Personalet skal helst undgå at løfte børnene op på puslebordet for at skåne ryggen, og så skal bordet have en god arbejdshøjde. 

Personalet kan indstille bordet til den optimale arbejdsstilling, og bordene kan sænkes, så børnene selv kan kravle op, og dermed kan man minimere antallet af tunge og unødige løft for personalet. 

MAXI2

Puslebord med sikkerhedsstop, der kan højdejusteres fra 40-100 cm. Fås med og uden integreret vask i bordpladen.

MEDI2

Puslebord med sikkerhedsstop, der kan højdejusteres fra 60-100 cm. Fås med og uden integreret vask i bordpladen.

Behagelig arbejdshøjde for personalet

ROPOX pusleborde kan reguleres så meget i højden, at selv små børn selv kan kravle op på puslebordet. Når barnet er på bordet, er det nemt for personalet at indstille bordet til en behagelig arbejdshøjde, hvor de kan stå i en ergonomisk rigtig stilling. På den måde undgår de at skulle arbejde i stillinger, der er fysisk belastende. Når man skal pusle mange børn i løbet af en dag, kan det gøre en stor forskel for arbejdsmiljøet og for den enkelte medarbejders fysik, at denne opgave bliver nemmere at tilgå.

Dette er en af grundene til, at puslebordet er et populært valg blandt mange børneinsititutioner.

Større tryghed for børn og vokse

Selve arealet, hvor børnene kan ligge er så stort, at selv større børn kan ligge behageligt. Hvis liggeområdet på et puslebord bliver for lille, kan større børn svinge arme eller ben uden for bordpladen, og det kan give overbalance, og i værste fald kan børnene trille af pladen, hvis personalet er uopmærksom et øjeblik. På Medi2 og Maxi2 puslebordene ligger både mindre og større børn sikkert, og det giver større tryghed for både børn og voksne.

Hvis man vil have forhøjet sikkerhed, kan man montere sidestykker på puslebordet, så der er mindre risiko for, at børnene kan trille ude over siderne.

Ergonomiske pusleborde gør hverdagen tryg og sikker

ROPOX pusleborde er en populær løsning til børneinstitutioner som for eksempel vuggestuer, børnehaver, specialskoler og specialinstitutioner. Dels på grund af højdereguleringen, og dels på grund af selve udformningen af puslebordet. I pusleborde med håndvask er selve vasken integreret i bordpladen, og alle kanter og hjørner er afrundede. Det betyder, at der ikke er nogle smudsfælder, hvor skidt og snavs kan gemme sig, og derfor bliver det lettere at opretholde en høj hygiejne.

Selve løftekonsollen er monteret på væggen. Der er derfor ikke noget, der optager plads under puslebordet, og det kan frit hæves og sænkes fra minimums- til maximumshøjde. Det giver desuden også god plads til tilslutning af VVS og el, hvis man vælger en model med integreret vask.

Når personalet skal arbejde ved puslebordet, er det også vigtigt, at de kan nå de nødvendige ting som for eksempel bleer, vaskeklude, skraldeposer osv. Derfor er ROPOX højderegulerbare pusleborde designet, så bordet er smallere der, hvor personalet typisk vil stå. Det gør, at de lettere kan nå hylder på væggen. En anden mulighed er at placere trådkurve under selve puslebordet for at have pusletingene ved hånden.

Ropox Hæve-Sænke Pusleborde giver:

Bedre hygiejne

Den integrerede håndvask og de afrundede kanter og hjørner sikrer, at der ikke er smudsfælder, hvor bakterier kan gemme sig, og det bliver nemmere at opretholde en høj hygiejne.

Større komfort

Personalet kan justere højden og hæve puslebordet til en behagelig arbejdshøjde, som giver den optimale arbejdsstilling. På denne måde undgås fysisk belastning under bleskift.

Større tryghed

Puslebordets funktioner forbedrer både barnets og personalets' sundhed og sikkerhed. Sikkerheden er i top og risikoen for at børn falder ned fra bordet minimeres.

Forbedret arbejdsvilkår

Personalet kan indstille puslebordet til en passende højde, så børnene selv klatre op på puslebordet, hvilket minimerer antallet af ​​tunge løft for personalet under daglige bleskift.

Se Ropox Pusleborde Filmen