Højderegulerbare pusleborde: Godt for arbejdsmiljøet og trygt for børnene

Puslebordskoncepter

Personalet i vuggestuer, børnehaver, specialskoler og andre børneinstitutioner har en travl hverdag, når der skal passes på de små, og det er vigtigt, at de får de allerbedste arbejdsbetingelser, når børnene skal pusles. Personalet skal helst undgå at løfte børnene op på puslebordet for at skåne ryggen, bordet skal have en god arbejdshøjde, der skal være god liggeplads på bordet og vand, bleer, vaskeklude m.m. skal være inden for rækkevidde.

Alt det har vi taget højde for i vores pusleborde, og derfor er de også højderegulerbare. Det betyder, at personalet kan indstille bordet til den optimale arbejdsstilling, og bordene kan sænkes, så børnene selv kan kravle op, og dermed kan man minimere antallet af tunge og unødige løft for personalet. 

Hæve-/sænke puslepladser til børnehaver og vuggestuer

ROPOX pusleborde kan reguleres så meget i højden, at selv små børn selv kan kravle op på puslebordet. Når barnet er på bordet, er det nemt for personalet at indstille bordet til en behagelig arbejdshøjde, hvor de kan stå i en ergonomisk rigtig stilling. På den måde undgår de at skulle arbejde i stillinger, der er fysisk belastende. Når man skal pusle mange børn i løbet af en dag, kan det gøre en stor forskel for arbejdsmiljøet og for den enkelte medarbejders fysik, at denne opgave bliver nemmere at tilgå.

Selve løftekonsollen er monteret på væggen. Der er derfor ikke noget, der optager plads under puslebordet, og det kan frit hæves og sænkes fra minimums- til maximumshøjde. Det giver desuden også god plads til tilslutning af VVS og el, hvis man vælger en model med integreret vask.

Ergonomiske pusleborde gør hverdagen tryg og sikker

ROPOX pusleborde er en populær løsning til børneinstitutioner som for eksempel vuggestuer, børnehaver, specialskoler og specialinstitutioner. Dels på grund af højdereguleringen, og dels på grund af selve udformningen af puslebordet.

I pusleborde med håndvask er selve vasken integreret i bordpladen, og alle kanter og hjørner er afrundede. Det betyder, at der ikke er nogle smudsfælder, hvor skidt og snavs kan gemme sig, og derfor bliver det lettere at opretholde en høj hygiejne.

Derudover er selve arealet, hvor børnene kan ligge, også så stort, at selv større børn kan ligge behageligt. Hvis liggeområdet på et puslebord bliver for lille, kan større børn svinge arme eller ben uden for bordpladen, og det kan give overbalance, og i værste fald kan børnene trille af pladen, hvis personalet er uopmærksom et øjeblik. På Medi2 og Maxi2 puslebordene ligger både mindre og større børn sikkert, og det giver større tryghed for både børn og voksne.

Hvis man vil have forhøjet sikkerhed, kan man montere sidestykker på puslebordet, så der er mindre risiko for, at børnene kan trille ude over siderne.

Når personalet skal arbejde ved puslebordet, er det også vigtigt, at de kan nå de nødvendige ting som for eksempel bleer, vaskeklude, skraldeposer osv. Derfor er ROPOX højderegulerbare pusleborde designet, så bordet er smallere der, hvor personalet typisk vil stå. Det gør, at de lettere kan nå hylder på væggen. En anden mulighed er at placere trådkurve under selve puslebordet for at have pusletingene ved hånden.

Ropox højdejusterbare pusleborde til børnehaver og vuggestuer

Et puslebord som personalet bliver glad for

ROPOX pusleborde er løsninger, der både gør arbejdsbetingelserne bedre for personalet, og som er trygge og sikre i brug. Det er også en af grundene til, at det er et populært valg blandt mange børneinsititutioner, blandt andet vuggestuen Havnely.

“Vi er rigtig glade for vores ROPOX puslebord. Det kan sænkes så langt ned, at børnene selv kan kravle op, og det gør vores arbejde meget lettere. Samtidig er det også nemt at gøre rent, så vi kan altid holde pusleområdet pænt.”

Personalet i vuggestuen i Havnely

Hvis du vil passe godt på dem, der passer på vores allesammens fremtid, så se filmen om Ropox Pusleborde lige her.

  • Model Maxi2 – Højderegulerbart puslebord i ergonomisk design med sikkerhedsstop, der kan højdejusteres fra 40-100 cm. Bordet fås med og uden integreret vask i bordpladen, og man kan tilvælge sidestykker, trådkurve, udtræksbruser m.m.
  • Model Medi2 – Ergonomisk puslebord der kan højdereguleres fra 60-100 cm. Helt små børn kan eventuelt bruge en lille stige til at kravle op på bordet. Bordet fås med og uden integreret vask i bordpladen, og ligesom på model Maxi2 er der mulighed for at vælge tilbehør som for eksempel trappestige, berøringsfrit armatur og udtræksbruser. 

Skiftelejer til specialinstitutioner:

Vores løsninger

Vores løsninger kan bl.a anvendes ved indretning af:
  • Børnehaver
  • Vuggestuer
  • Specialinstitutioner
kontakt_os

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Send os en mail eller ring til os.