Vi er med til at bygge en cirkulær fremtid

Fremtidens byggeri vil uden tvivl basere sig på cirkulære principper. Det betyder blandt andet, at byggeriet og dets komponenter og systemer er designet, så de kan adskilles og genanvendes. Vi er er en aktiv del af del af den udvikling, og det er grunden til, at vi er med i partnerskabet Circle House Lab, der hører under organisationen Bloxhub, som arbejder med bæredygtig udvikling i byerne.

I Circle House Lab arbejder mere end 100 virksomheder fra den danske byggeindustri på at udvikle cirkulære løsninger til bygge- og anlægsbranchen. Der er blandt andet udgivet et green paper med temaet ’Design for adskillelse’, som beskriver, hvad ’Design for adskillelse’ er, og som viser best practice fra seks konkrete virksomheder.

kontakt_os

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Send os en mail eller ring til os.

Hvad er ‘design for adskillelse’?

Design for adskillelse indebærer, at produkter eller byggerier kan skilles ad og genbruges. Det udfordrer den måde, vi bygger på, men er afgørende for cirkulær økonomi i byggebranchen.

Læs Circle House Labs green paper om ‘Design for adskillelse’ her.

Byggebranchen skal være grønnere

Realdania og Innovationsfonden søsætter nu i fællesskab 14 erhvervsforsker-projekter, hvor virksomheder, offentlige organisationer og forskningsinstitutioner i samarbejde skal udvikle nye løsninger inden for cirkulært byggeri. Projekterne skal bidrage til den grønne omstilling af byggebranchen i Danmark.
Læs mere om “Den grønne omstilling af byggebranchen i Danmark” her.