Borde for handicappede og ældre

Handicapvenlige borde der gør hverdagen lettere og bedre

Bordløsninger / Bordkoncepter Fra Ropox

Ergonomiske borde til ældre og mennesker med bevægelseshandicap

ROPOX borde har en række funktioner, som gør bordene fleksible, så de kan tilpasses den enkelte bruger – og samtidig er de lavet i et elegant, moderne og tidløst design, som kan bruges i både private hjem, på skoler og institutioner. Nogle af de vigtigste ting ved et handicapvenligt bord er, at det har en hæve-sænke funktion, så brugere i kørestol kan få god plads under bordpladen, og at det er nemt at bruge selvom man har nedsat funktionsevne.

I rækken af ROPOX borde kan du finde alt fra basisborde, hvor du får et solidt og holdbart bord i kvalitetsmaterialer, til borde med elektrisk højdejustering og vipbare bordplader. Fælles for bordene er, at designet er ergonomisk, så brugerne og hjælperne får øget komfort. I sidste ende betyder det, at både bruger og hjælper får mere glæde af bordet og en bedre trivsel i hverdagen. Brugerne kan eksempelvis arbejde ved bordet i længere perioder, fordi det kan tilpasses deres individuelle behov, og hjælperne får et bedre arbejdsmiljø, hvilket reducerer antallet af tabte dage grundet sygdom.

Højdeindstillelige borde til de øjeblikke vi deler

Et bord er et af de vigtigste redskaber i mange menneskers hverdag. Det er ved bordet, vi læser, arbejder og skriver. Det er omkring bordet, vi mødes med andre, og det er her, vi fordyber os. Derfor er det vigtigt, at bordet også er er fleksibelt. Hos os finder du derfor et bredt udvalg af borde til både arbejde, skole, træning og møder.

Uanset hvor du skal bruge bordet, kan du have brug for, at det kan justeres i højden. ROPOX borde fås med forskellige hæve-sænke løsninger til højdejustering: Elektrisk, manuel eller periodisk. Det gør, at du kan vælge præcis den løsning, der passer til den enkelte.

Hvis man har nedsat funktionsevne og har svært ved at læse, er der måske også behov for at bordpladen kan vippes, så dokumenterne kommer tættere på brugeren. Sidder man i kørestol, er det afgørende, at der er god plads under bordet, så brugeren kan få kørestolen helt ind under bordet.

Alle kan bruge ROPOX borde

Uanset om man er barn, voksen, ældre eller har nedsat funktionsevne, kan man sandsynligvis finde et bord, der passer til ens behov. ROPOX borde fås nemlig i mange forskellige former og størrelser, og modellerne med højdejustering sikrer, at et bord kan bruges både af børn og voksne og af siddende og stående brugere.

Det er ikke kun selve bordet, der gør ROPOX bord-serierne populære blandt private og professionelle. Det er også de små detaljer, som gør en stor forskel i hverdagen. For eksempel kan man montere armstøtter. De giver brugeren mulighed for at aflaste underarmen, og samtidig giver de øget støtte omkring korpus, så brugeren får lidt hjælp til en balanceret siddestilling. På bordene med vipbare bordplader er der naturligvis også en gennemtænkt løsning til at holde dokumenter på plads på pladen, så de ikke glider ned af bordpladen.

ROPOX borde er nemlig mere end bare et bord. Det giver brugeren mulighed for at kunne mere selv, og den selvstændighed er med til både at være hverdagen bedre og lettere; ikke kun for dem selv, men også for dem, der hjælper dem.

Hos ROPOX finder du et bredt produktsortiment, der kan kombineres på utallige måder, afhængigt af hvilke behov og præferencer du ønsker at dække.

ROPOX Bordløsninger giver:

  • Øget uafhængighed – på grund af de mange funktioner og det fleksible design
  • Større pålidelighed – bordene er sikre, stabile løsninger, som er testet og godkendt efter gældende standarder
  • Forbedret sikkerhed – det automatiske sikkerhedsstop forhindrer klemulykker
  • Flere anvendelsesmuligheder – bordene kan bruges til både private hjem, arbejdspladser, skoler, træningssessioner og møder

VORES LØSNINGER

Vores løsninger kan bl.a. anvendes ved indretning af:
  • Skoler og institutioner
  • Ergoterapier
  • Private boliger
  • Plejecentre
kontakt_os

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Send os en mail eller ring til os.

Oversigt
bordprodukter