5. juli 2022

Ropox 60 års jubilæum

D. 17. juni 2022 kunne vi fejre vores 60 års jubilæum. Det var en helt særlig mærkedag, som naturligvis blev markeret på behørig vis med en fest for venner, samarbejdspartnere og medarbejdere. I dagens anledning havde vi bedt vores gæster om ikke at betænke os med gaver. Vores fødselsdagsønske var nemlig, at de støttede organisationen Bevar Ukraine i stedet.

Bevar Ukraine er en støtteorganisation, der trætteløst arbejder for at indsamle hjælp til det ukrainske folk. De hjælper med mad og medicin til de ukrainere, der kæmper ved frontlinjen og dem, der er internt fordrevet og ikke længere kan bo i eget hjem.

Vores gæsters gavmildhed var imponerende! Vi indsamlede næsten 35.000 kroner, som vi med stolthed og glæde sender videre til det ukrainske folk, der kæmper for deres liv og land lige nu.

Af hjertet tak til alle, der kom og gjorde dagen festlig for os, og et endnu større tak, fordi I støttede vores ønske om at hjælpe Bevar Ukraine. Se mere under læs mere.

Læs mere
13. juni 2022

Pressemeddelelse

Tommy Jensen, administrerende direktør, har valgt at trække sig fra den daglige ledelse i virksomheden pr. 1. juli 2022 og Nils Bundgaard bliver ny administrerende direktør i Ropox A/S.
Ved årets udgang vil Poul-Erik Pedersen, teknisk direktør, samtidig overgå til en ny rolle som teknisk konsulent i virksomheden.

7. marts 2022

ERGO 22

ERGO22 er årets største faglige begivenhed for ergoterapeuter, som afvikles som et todages arrangement på Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter.
Titlen for dette års konference bliver ”Styrket forskning – Styrket praksis”.

Ropox har en stand, hvor du vil kunne se et udvalg af vores produkter inden for forskellige hjælpemidler til mennesker med nedsat funktionsevne.

Ropox prisen 2022 vil blive uddelt i løbet af det to dages arrangement. Du kan læse mere om Ropox prisen her.

Læs mere

Nyheds arkiv

Arkiver
kontakt_os

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Send en mail eller ring til os