Changing Places baderum

Tilgængeligt udstyr til Changing Places toiletter for personer med komplekse plejebehov

Changing Place toilet ændrer liv

Personer med dybe og multiple handicap har brug for adgang til et Changing Place badeværelse, fordi de ikke kan bruge standardtoiletter eller almindelige tilgængelige toiletter. Dette efterlader personer med handicap med to valg: at blive hjemme eller gå ud med viden om, at de måske skal skiftes på toilettets gulv.

Et Changing Place er et stort tilgængeligt toilet, der opfylder behovene hos personer med komplekse plejebehov, der begrænser mobiliteten. Et Changing Place giver dem et sikkert, tilgængeligt og værdigt miljø, som gør det muligt for dem at besøge offentlige steder.

Ropox tilbyder alt det nødvendige udstyr til at skabe et Changing Place toilet for personer med nedsat mobilitet.

Et Changing Place toilet giver lige adgang til offentlige rum

 Vi mener, at personer med handicap skal have lige adgang til offentlige steder.

Personer med dybe og multiple indlæringsvanskeligheder eller med fysiske handicap, såsom rygmarvsskader, muskeldystrofi og multipel sklerose, har ofte brug for ekstra udstyr og plads for at kunne bruge toiletterne sikkert og komfortabelt. Disse behov opfyldes af Changing Places-toiletter.

Changing Places-toiletter gør det muligt for alle, uanset deres handicap, at gå i butikker, deltage i hospitalsaftaler, nyde livet i samfundet, socialisere og rejse – alle de ting, som de fleste af os tager for givet.

Changing Places toilet, der overholder gældende standarder

Udstyret i et Changing Place badeværelse skal overholde handicapstandarderne vedrørende adgang til lokaler og offentlige bygninger, der er gældende. Alle Changing Places-toiletter skal give tilstrækkelig plads til, at en bruger kan blive assisteret af hjælpere. Et Changing Place bør være minimum 12m² (generelt 3m x 4m).

ROPOX produkter til handicappede er designet til at overholde strenge standarder, og de er derfor en sikker og stabil mulighed at udforske, når man installerer et Changing Place.
Dette betyder, at du kan være sikker på, at udstyret er holdbart og pålideligt i brug i et Changing Places-facilitet.

Baderumsudstyr til et Changing Place​

Der er visse bedste praksisser for et Changing Place, herunder hvad en Changing Place-facilitet skal indeholde for at være tilgængelig for handicappede og personer med komplekse plejebehov og deres hjælpere. Et Changing Place er designet med tilstrækkelig plads og det rigtige udstyr til en person med handicap og op til to hjælpere. Her er de Ropox-produkter, der er nødvendige for et optimalt Changing Place baderum:

Toiletløfter

I et Changing Place bør der være et toilet centralt placeret i rummet. Der skal være god plads omkring toilettet for at give tilstrækkelig plads til plejepersonalet.

ROPOX Toiletløfter hjælper brugere med at komme på og af toilettet. Den sænker eller hæver brugeren forsigtigt.

Rengøringsvenlig – Højdejusterbar – Passer til alle standard væghængte toiletter

Håndvaske

En højdejusterbar håndvask bør være en del af et standard Changing Place. Når håndvasken er højdejusterbar, kan både siddende og stående brugere benytte den. Kørestolsbrugere skal have adgang til håndvasken, og der skal være plads til en kørestol under håndvasken.

Slankt og elegant design – Højdejusterbar – Perfekt til kørestolsbrugere

Skifte-/Bruseleje

En voksenstørrelse, højdejusterbar skifte- og bruseleje, der er mindst 180 cm lang og kan bære en belastning på 220 kg, bør være en del af et Changing Place.

ROPOX Skifte-/bruseleje er en elektrisk, højdejusterbar skifte- og brusebænk, som er komfortabel for brugeren og nem at bruge.

Blød og komfortabel – Højdejusterbar – Foldbar – Rengøringsvenlig

Greb og Brusestænger

Når man manøvrerer i et Changing Place, har brugere ofte brug for greb- og bruserstænger i rummet. De fungerer som støttepunkter og en sikkerhedsforanstaltning for brugerne.

ROPOX Greb- og bruserstænger er solide og holdbare greb, der kan placeres i et Changing Place.

Glat overflade – Rengøringsvenlig – Vertikal eller horisontal placering

Toiletstøtter

Solide toiletstøtter ved toilettet er en yderst nødvendig del af et Changing Place.

Personer med handicap kan have brug for solide greb at holde fast i, og ROPOX Toiletstøtter giver den nødvendige ekstra støtte ved brug af toilettet.

Toiletstøttearmene kan foldes op for at skabe ekstra plads, hvis en plejer eller et familiemedlem skal støtte brugeren på toilettet.

Stabil – Pålidelig – Ergonomisk – Skridsikker overflade – Højdejusterbar

Changing Places baderum sikrer

Øget tilgængelighed

Changing Places har til formål at være brugbare for mennesker med en bred vifte af handicap og ikke kun være tilgængelige for kørestolsbrugere.

Lighed

Changing Places giver en sikker, tilgængelig og værdig ramme, der giver mennesker med handicap lige adgang til offentlige steder.

Forbedrede forhold

Changing Places giver generøs plads omkring toilettet for at give tilstrækkelig plads til, at en eller flere hjælpere kan assistere brugeren.

Forbedret hygiejne

Changing Places betyder, at handicappede ikke længere risikerer at skulle skiftes på toiletgulvet, når de er i offentligheden.